HI DUTY gietvloer

U bent op zoek naar een duurzame gietvloer voor uw bedrijfshal, werkplaats of industriële site? Of u wilt investeren in een ecologische vloer die tegen een stootje kan? Kies dan voor HI DUTY, een industriële gietvloer met een groen DNA.

Industriële kracht

HI DUTY behoort tot de zware jongens uit de sector, waar design plaats maakt voor kracht en power. Deze epoxyvloer biedt met slechts 3 mm dikte dezelfde drukbestendigheid als een betonvloer van 20 cm dik en is hierdoor de ideale vloerbekleding voor bedrijfshallen en werkplaatsen in de industriële sector.

Oerdegelijk en ecologisch

Ook de HI DUTY wordt vanuit een milieuvriendelijke en biologische basis vervaardigt. Deze krachtpatser heeft dus ook een groen DNA en een minimale ecologische impact net zoals onze andere gietvloeren. HI DUTY beschikt over diverse attesten en scoort zelfs beter dan de gevraagde normen in de wetgeving over Vluchtige Organische Stoffen (VOS).

Epoxyvloer in woning of kantoor?

Sinds enkele jaren geniet de epoxygietvloer steeds meer aandacht van interieurarchitecten omwille van het naadloze aspect in het vloersysteem van een epoxyvloer. Het materiaal is vloeistofdicht, eenvoudig in onderhoud en kan in een bepaalde RAL-kleur vervaardigd worden. Voor gebruik in woningen, showrooms en kantoren is epoxyvloer minder geschikt. Door de hardheid en de glans van de vloer is de kans op krassen namelijk een stuk groter. HILO Floors adviseert de plaatsing van epoxyvloeren dan ook enkel als hoogglansvloer in de industriële sector.

Hilo Floors: uw bewuste keuze voor kwaliteit en duurzaamheid!

realisaties

meer realisaties

De voordelen van onze HI DUTY gietvloer

  • Zeer sterk en hard

  • Ideaal voor zware belasting

  • Chemische resistentie

  • Thermische resistentie

  • Extreem slijtvast

De nadelen van onze HI DUTY gietvloer

  • Afwerking: klasse D (op schaal van A tot D)

Meer weten over deze vloer?

De garanties van HILO Floors

Normoverschrijdende kwaliteit en afwerking

Persoonlijke opvolging en transparante communicatie

Ecologische producten en verantwoord verwerkingsproces

Ambachtelijke plaatsing vanuit passie en vakmanschap

Heeft u interesse in een HI DUTY gietvloer? Contacteer HILO Floors vandaag!

Contact