HILO URBAN

Bent u op zoek naar een ecologische vloer voor uw winkel of kantoor? Of wilt u investeren in een gezonde en slijtvaste gietvloer voor uw ziekenhuis, fitnessruimte, zorgcentrum of school? Dan is onze HILO URBAN gietvloer de perfecte keuze voor uw project.

Invloed op uw welzijn

We brengen dagelijks 90 procent van onze tijd binnenshuis door: thuis, op kantoor, op school of in de winkel. De kwaliteit van de lucht én de vloeren in gebouwen is daarom van cruciaal belang aangezien ze een directe invloed hebben op onze gezondheid. Bouwproducten zoals muurverf, meubelvernis of vloerbedekking bevatten vaak vluchtige organische stoffen (VOS) die zich met de lucht vermengen en onze gezondheid aantasten.

Lagere emissies en hogere eisen

Bij HILO Floors begrijpen we het belang van een goede gezondheid. U kan dus opgelucht ademhalen. Wij nemen enkel pure en biologische grondstoffen in handen voor het vervaardigen van onze gietvloeren. Zo zijn al onze producten getest door de commissie voor gezondheidsgerelateerde evaluatie van bouwproducten (AgBB). Ook garanderen we lage emissiewaarden in overeenstemming met het AFSSET-protocol, het Nordic-ecolabel en de Franse regelgeving rond VOS.

Geurloze plaatsing

Het plaatsen van onze milieubewuste HILO URBAN gietvloeren gebeurt vrijwel zonder geurhinder. Het is dus perfect mogelijk andere delen van uw zaak, school of winkel te gebruiken tijdens het plaatsen van de gietvloer. HILO URBAN is dan ook de ideale vloer voor renovatieprojecten van bewoonde panden.

Positieve ecobalans

Dankzij 20 jaar ervaring en een voortdurende investering in onderzoek en ontwikkeling zijn we in staat om als pionier in de gietvloersector de meest innovatieve producten aan te bieden. De extreme duurzaamheid van onze gietvloeren en de lage onderhoudskosten resulteren in een positieve ecobalans gedurende de volledige levenscyclus van de gietvloer.

De sterke partner voor uw grootse plannen. Van kleine winkelruimte tot volledig ziekenhuis, de vloerstylisten van HILO Floors staan voor u klaar!

De garanties van HILO Floors

Normoverschrijdende kwaliteit en afwerking

Persoonlijke opvolging en transparante communicatie

Ecologische producten en verantwoord verwerkingsproces

Ambachtelijke plaatsing vanuit passie en vakmanschap

Heeft u interesse in een HILO URBAN gietvloer? Contacteer HILO Floors vandaag!

Neem Contact op